Leghosszabb AUSBAU rámpa a Coca-Cola vállalat számára

Két mobil targonca rámpa gyártottunk 8 és 10 tonna emelési kapacitással a Coca-Cola vállalat megrendelésének megfelelően.

A szokásos hidraulikus rámpák mellett az AV-exim az AUSBAU mobil rámpák gyártását kínálja az egyedi jellemzők szerint, az ügyfél igényeire összpontosítva.

A Coca-Cola vállalatnak speciális, 8 tonnás rámpára volt szüksége egy konténerszállító hajó kirakásához. Minden követelmény tudomásul vétele mellett tervező és mérnöki csapatunk a leghosszabb mobil targonca rámpa AUSBAU megrendelésre.

Mobil rakodó rámpa AUSBAU-SPCL8-2SLext-SRS

Hosszának teljes összege 17300 mm. Az egyetlen szerkezet lehetővé teszi a targonca szabad mozgását a talaj és a teherautó között. Az ügyfél kérésére a rámpa úttestje csúszásgátló rácsból készül. Így a rámpa biztonságosan használható az év bármely szakában.

Ezenkívül mobil rakodó rámpa is gyártottak az ügyfél számára, nagyobb teherbírású, 10 tonnás és megnövelt paraméterekkel: az úttest hossza 12 m, a vízszintes emelvény hossza 2,5 m, a szélesség pedig 2,2 m.

Mobil targonca rámpa AUSBAU-SPCL10-2SL

Mindkét rámpa fel van szerelve összecsukható, állítható támasztólábakkal, amelyek merev szerkezetet biztosítanak, és további biztosítást biztosítanak be- vagy kirakodáskor.

Visszahívás
Legyen szíves töltse ki a formát lentebb, és mi a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Kérdést feltenni
Legyen szíves töltse ki a mezőket vagy küldje el kérését a mail@ausbaurampa.hu