Megrendelésre mobil targonca rámpa egy hollandiai vállalat számára

Az megrendelésre mobil targonca rámpa tökéletes megoldást jelentenek a logisztikai folyamatok optimalizálására. Ön választja meg a saját rakodókapacitását, a rámpa szélességét és sok más paramétert az Ön igényeitől függően.

Új ügyfelünk egy egészségügyi és szabadidős cikkek gyártására szakosodott vállalat. Megrendelést kaptunk egy mobil rámpa gyártására, eltávolítható kerítéssel és megnövelt, 2250 mm-es útpályaszélességgel a standard 2000 mm helyett.

mobil targonca rámpa egy hollandiai vállalat számára

Opcióként az ügyfél a rámpa horganyzott felületét választotta, amely megvédi a fémet a korróziótól, és ezáltal meghosszabbítja a termék élettartamát, miközben megőrzi annak piacképes megjelenését. A rámpa a stabilitás javítása érdekében egy plusz kerékpárral is fel lett szerelve.

Az AUSBAU megbízható gyártója és szállítója a raktári berendezés. Világszerte több mint 35 országba szállítunk berendezéseket. Megrendelésre mobil targonca rámpa gyártunk, hogy megfeleljen az ügyfelek bármilyen igényének. A minőségért és az eredményekért dolgozunk. Sokéves együttműködési tapasztalattal rendelkezünk a világ minden tájáról származó vállalatokkal, és számos pozitív referenciát kaptunk termékeink minőségére.

Menedzsereink szívesen adnak Önnek tanácsot, és segítenek kiválasztani a megfelelő raktári berendezés a be- és kirakodási folyamatok javításához.

Visszahívás
Legyen szíves töltse ki a formát lentebb, és mi a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Kérdést feltenni
Legyen szíves töltse ki a mezőket vagy küldje el kérését a mail@ausbaurampa.hu