Mobil rámpa terjedelmes és nehéz szállításhoz

Minden rakodó rámpa egyedi projekt, amelyet szakembereink készítettek. Nem félünk a nem szabványos vevők igényeitől, különösen az új technológiák alkalmazásától a gyártásban.
Az ismert mezőgazdasági gépmárkák forgalmazója két AUSBAU mobil rámpa megrendelésre rendelt meg. A cég mezőgazdasági traktorokat és gépeket, valamint traktorok és kombájnok teljes sorozatát értékesíti és gyártja. A mobil rakodó rámpát terjedelmes és nehéz berendezésekkel kellett üzemeltetni, ezért szükség volt egy egyedi, megfelelő méretekkel rendelkező projekt létrehozására.

Mobil rámpa terjedelmes és nehéz szállításhoz_AUSBAU

Az AUSBAU-MR-SPCL12 rakodó rámpa nem szabványos méretű. A szükséges 900-1650 mm magasságot és 2800 mm szélességet tervezték, és a rakodó rámpa teljes hossza 11200 mm. A két kerék helyett egy négykerekű opciót (4WL) adtak a jobb stabilitás érdekében érdes felületeken (föld, homok). Kivehető táblákat szereltek fel a terjedelmes berendezések könnyű bejutása érdekében. Az ügyfél a rámpa szabványos színét is zöldre változtatta. A második kiegészítő lehetőség egy cinkbevonatú rács volt, amely megvédi a szerkezetet a korróziótól, és lehetővé teszi minden éghajlaton való használatát.

Mobil rakodó rámpa terjedelmes és nehéz szállításhoz AUSBAU

Mindig ellenőrizzük, hogy az ügyfelek elégedettek -e termékeinkkel. A hidraulikus mobil rámpa sikeresen használják több mint 1,5 hónapig teljes kapacitással. Nagy örömünkre szolgál, hogy cégünk mindig eleget tesz az ügyfelek igényeinek, és pozitív visszajelzéseket hagynak.
A mobil rakodó rámpák a legjobb megoldás a raktár termelékenységének növelésére, különösen a be- és kirakodási folyamatok során. Cégünk mindig rendelkezésre áll a rámpák szabványos modelljeivel, de lehetősége van egyedi megrendelésre is, és minden szükséges opcióval kiegészíti azt.

Visszahívás
Legyen szíves töltse ki a formát lentebb, és mi a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Kérdést feltenni
Legyen szíves töltse ki a mezőket vagy küldje el kérését a mail@ausbaurampa.hu