Munkánk a COVID-19 világjárvány idején

Tisztelt Ügyfelünk és minden Partnerünk!

Andrii Voievodin vagyok, az AV-exim cég alapítója és társtulajdonosa, amely 13 éves tapasztalattal rendelkezik az AUSBAU márkanév alatti raktári berendezések gyártásában és értékesítésében.

Ebben a viharos időben szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy teljes felelősséggel dolgozunk ügyfeleinkkel és partnereinkkel szemben.

Irodai csapatunk minden tagja otthonról dolgozik, így partnereink minden kérését ugyanúgy tudjuk kezelni, mint amikor az irodából dolgoztunk. Ezeket a lépéseket előre megterveztük, és még azelőtt elkezdtük a kiszervezést, hogy a kormány megfelelő szabályozást adott volna ki.

Mindhárom üzemünk a megszokott módon működik, természetesen a biztonsági óvintézkedéseket is figyelembe véve, hogy időben tudjuk leadni a rendeléseiket. 2020 februárjában megkezdtük a felkészülést a válságos munkára, így most már teljesen készen állunk és garantálni tudjuk kötelezettségeink teljesítését.

Üzemeinket előre felszereltük a 8-12 hónapos igényekhez szükséges kritikus alkatrészekkel a gyártás legfelső szintjén, így biztosak vagyunk benne, hogy elegendő anyag áll rendelkezésünkre a megbízható non-stop gyártáshoz.

A legnépszerűbb modellekből készletet készítettünk, így gyorsan ki tudjuk szállítani őket, és biztonsági ráhagyással rendelkezünk bármilyen kiszámíthatatlanságra.

Megállapodásokat kötöttünk szállítmányozó cégekkel, amelyek maradéktalanul betartják a biztonsági óvintézkedéseket, így minden szállítmányunkat időben tudjuk kezelni.

Összegzés:

Iroda rendben
Gyártás rendben
Stock OK
Logisztika OK

Minden jót kívánunk, legyetek egészségesek, és bízunk benne, hogy az emberiség megerősödik egy ilyen válság után!

Ukrajnából szeretettel,
Andrii Voievodin és az AV-exim cég összes csapata

Visszahívás
Legyen szíves töltse ki a formát lentebb, és mi a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Kérdést feltenni
Legyen szíves töltse ki a mezőket vagy küldje el kérését a mail@ausbaurampa.hu