Szokatlan különleges projekt egy rakodó rámpa és platform nehézgépek számára

Nem ez az első alkalom, hogy cégünk targonca rakodó rámpák gyárt nehézgépek számára, de ez a megrendelés egyedülállónak mondható.

Egy jól ismert, teleszkópos targoncákat gyártó nemzetközi vállalat lengyelországi kirendeltsége fordult hozzánk, hogy megoldást találjon az ilyen berendezések további szállításhoz szükséges rakodására. Mérnökeink munkájának eredménye egy speciális fix rámpa és platform lett, amelyek egyetlen 19 méteres szerkezetbe kombinálhatók.

fix targonca rámpa

A 30 tonnára megnövelt teherbíráson és a módosított szabványos méreteken kívül további opciók is különlegessé teszik a rámpát és a platformot. A rakodó platform HA2-WL2 opciós készlete két pár teleszkópos lábból áll, amelyek magassága állítható, valamint kerekekből a helyi mozgatáshoz. Az fix targonca rámpa szintén rendelkezik a HAWL opcióval — egy további pár kerekekkel ellátott teleszkópos lábbal. Mind a rakodó rámpa, mind a platform rendelkezik a HR opcióval — egy kiegészítő, 1100 mm magas biztonsági korlát.

targonca rámpa

Ez csak egy példa arra, hogy professzionálisan és egyénre szabottan állunk hozzá az ügyfelek igényeihez. Az AUSBAU speciális targonca rámpa egyedi és minőségi megoldást jelentenek, amely nem okoz csalódást!

Visszahívás
Legyen szíves töltse ki a formát lentebb, és mi a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Kérdést feltenni
Legyen szíves töltse ki a mezőket vagy küldje el kérését a mail@ausbaurampa.hu