Több, mint 50 AUSBAU rámpa került leszálllításra Magyarország különböző régióiba

Cégünk 15 éves munkája alatt a rakodó berendezések szférájában Magyarország piacán, az ország több mint 50 gyártó, kereskedelmi, logisztikai és egyéb társasága vált az AUSBAU termékek ügyfelévé.

A rakodó berendezések gyártói egyik éllovas cégeként társaságunk rendszeresen szállítja az AUSBAU termékeket Magyarországra és az Európai Unió más országaiba. Az AUSBAU ügyfeleinek körét olyan nagy nemzetközi vállalatok alkotják, mint az Agility Magyarorszag Kft, BRD Papir Kft, BYD Electric Bus & Truck Hungary Kft, GRANIT Grinding Wheel Ltd, Premier Logistic Kft, Rauch Hungaria Kft, Salgo-Magnezium Kft, Airmax Cargo Budapest Kft, Coca-Cola, Samsung.

AUSBAU mobil rakodó rámpa

Mobil és stacionarius rámpákat, raktári berendezéseket , valamint  kiegészítőket gyártunk  a villás targoncák számára. A saját termelési bázis lehetővé teszi számunkra, hogy ne csak a szállítamdó termékek minőségét ellenőrizzük, hanem versenyképes árakat és gyors szállítást ajánljunk ügyfeleinknek.

Csapatunk munkájának prioritása a partnerekkel való hosszú távú együttműködés. Számunkra fontos ügyfeleink bizalma, amely a cég sikeres tevékenységének évei alatt alakult ki. Mindig olyan eredményekre koncentrálunk, amelyek kielégítik az ügyfelet.

Visszahívás
Legyen szíves töltse ki a formát lentebb, és mi a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Kérdést feltenni
Legyen szíves töltse ki a mezőket vagy küldje el kérését a mail@ausbaurampa.hu